coaching

Què és el coaching?
 El coaching és una metodologia participativa per part del client que ens ajuda a afavorir els canvis desitjats en la pròpia vida.

Les sessions de coaching són converses obertes entre el coach i els clients en les quals s’explora el tòpic de l’interessat. A través d’aquestes exploracions i determinades pràctiques, s’evoluciona o es canvia la perspectiva en la manera de veure, d’actuar i de ser de manera que el ventall de possibilitats és més gran per encarar el tòpic en qüestió.

COACHING PER PERDRE PES
Has provat moltes vegades perdre pes i sempre el recuperes? Et sents incapaç de mantenir uns bons hàbits alimentaris?
El coaching és la clau de l’èxit pel teu objectiu: perdre pes. Sovint quan ens plantegem canviar algun aspecte de la nostra vida, pensem que tant sols amb el bon propòsit de desitjar-ho i de fer sacrificis durant un temps ja ho aconseguirem. En la majoria dels casos però ens trobem que al cap d’un temps no hem aconseguit l’objectiu i a més, hem rebut un fort cop a l’autoestima (“jo no puc canviar, no perdré mai pes”). A través del coaching, augmentarà la teva consiciència com a persona i aprendràs així a desenvolupar les teves pròpies capacitats per aconseguir el teu objectiu d’una manera còmode i natural.
Una vegada assolit, veuràs que la nova perspectiva et permetrà mantenir aquells nous hàbits fàcilment.

Vine a provar una sessió informativa gratuïta sense cap compromís.