????????????????????????????????????????????????

Les estratègies nutricionals són un dels pilars bàsics del rendiment en l’esport de competició.

A Alternatura assessorem esportistes professionals i amateurs perquè sigui quin sigui l’objectiu, l’alimentació és una part imprescindible de l’entrenament per  afavorir una bona recuperació, aconseguir minimitzar el risc de lesions i millorar el rendiment.

Per millorar aquest aspecte revisem l’alimentació habitual i elaborem una planificació dietètica específica per al dia a dia, pels entrenaments i pels àpats d’abans, durant i posteriors  a la prova, tenint en compte la tolerància, els gustos i preferències alimentàries de la persona.

Es valora la possibilitat d’utilitzar suplements sempre i quan estiguin recolzats per una evidència científica i vagin d’acord amb les necessitats i els objectius de l’esportista.

Per aconseguir millorar el rendiment de l’esportista oferim:

 • Dietes personalitzades amb Dietista-nutricionista especialitzada en esport:
  Esports de resistència: maratons, triatlons, curses de muntanya, ciclisme…
  Esports de potència: velocistes
  Esports de força: tonificació
  Esports mixtes: futbolistes, basquetbolistes…
 • Pla dietètic: pre-competició, durant competició, post-competició
 • Suplementació esportiva (plans personalitzats, xerrades i tallers pràctics)
 • Anàlisi de la composició corporal segons la ISAK (International Society in the advanced of kinanthropometry)
 • Programa A.I.R.E.: (Avaluació i Intervenció en el Rendiment de l’Esportista). Programa específic per a equips o col·lectius que treballa de manera multidisciplinar (medicina, nutrició i psicologia) per l’assoliment d’objectius concrets.   *Treball conjunt amb RENDIM (Serveis mèdics i psicològics per a l’esport).
 • Tallers pràctics de cuina: On us ensenyem a elaborar de forma casolana begudes isotòniques, barretes, batuts recuperadors…utilitzant la cuina com una eina de suport.
 •  Xerrades per a esportistes